Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari- ja Nahkapaja Patiini

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Suutari- ja Nahkapaja Patiinin puhelinnumero on 044 294 3743 ja sähköpostiosoite on suutari@patiini.fi. Suutari on muuttanut Joulukuussa 2016 uuteen osoitteeseen. Osoite on Koulukatu 20 (ent. Taide ja Kehysliikkeen tila).

Aukioloaikamme löydät parhaiten kotisivuiltamme osoitteesta www.patiini.fi tai Facebook-sivuiltamme osoitteesta www.facebook.com/suutaripajapatiini. Tervetuloa asioimaan Patiiniin.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

t.a.t.u.:

Tjaa, toimiikohan tämä vielä? Seinäjoelle kun olen nääs tieni suuntaamassa ja nyt kun alkaa olla taas talvi tulosillaan, ajattelin käydä suutarilla hoidatamassa nahkakengät kun viime vuonna käytön jälkeen jäivät kaappiin unholaan.

  • Kirjoitettu: 27. päivä lokakuuta 2010
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutari- ja Nahkapaja Patiini sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.