Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari ja avainpalvelu Manhattan Ay

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Suutari ja avainpalvelu Manhattan Ay:n puhelinnumero on 09 412 2556.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Lammi Marjaana:

Hei. Kuulin, että teille on tulossa laite, jolla voi teroittaa esim. pitkävartiset puutarhasaksien terät sekä myös trimmisaksia. Muutaman viikon olen jo toiveikkaana odotellut, mutta ei vielä laite ole saapunut. Onko mahdollista kysäistä ajankohtaa milloin laite on paikalla.

Ystävällisin terveisin
Marjaana Lammi

  • Kirjoitettu: 11. päivä elokuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutari ja avainpalvelu Manhattan Ay sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutari ja avainpalvelu Manhattan Ay
Arvosana
29 % suosittelee
(21 arvostelua)

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.