Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Karisman Suutari Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 10–20, lauantaisin 9–18. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Karisman Suutari Oy toimii Lahdessa kauppakeskus Karismassa. Puhelinnumero on 045 888 2887 ja sähköpostiosoite suutarit@karismansuutari.com. Avoinna ma–pe 10–20 ja lauantaisin 9–18.

Ajankohtaista: kesällä 2015 avoinna ma–pe kello 10–19 ja lauantaisin 9–17.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoitaessa julkaisua Karisman Suutari Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Karisman Suutari Oy
Arvosana
80 % suosittelee
(5 arvostelua)

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.