Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkine- ja avainpalvelu Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–12, lauantaisin 9–18, sunnuntaisin 12–18. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Jalkine- ja avainpalvelu Oy:n, eli Myllyn Suutarin, puhelinnumero on 040 538 8951 ja sähköpostiosoite info@myllynsuutari.fi. Liike toimii Raisiossa, Kauppakeskus Myllyssä. Se on avoinna arkisin kello 9–21, lauantaisin 9–18 ja sunnuntaisin 12–18. Jouluostoaikaan avoinna 12–21.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Raisiosta:

Kiitos tästä, taidan käydä katsomassa jossain saumassa voisiko kenkiini asentaa irroitettavat liukastumisesteet.

  • Kirjoitettu: 13. päivä joulukuuta 2010
  • Kestolinkki: #

Petri:

Liukuesteitä taitaa löytyä suutarien liikkeiden lisäksi myös supermarketeista ja useista nettikaupoista.

  • Kirjoitettu: 24. päivä tammikuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Jalkine- ja avainpalvelu Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Jalkine- ja avainpalvelu Oy
Arvosana
21 % suosittelee
(58 arvostelua)

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.